Accurate Οξύμετρο δαχτύλου FS20A

Accurate Οξύμετρο δαχτύλου FS20C

InterBackup Λογισμικό αυτόματης διασύνδεσης για καθημερινή αποθήκευση και αρχειοθέτηση δεδομένων

Εάν καταστραφούν όλα τα δεδομένα σας σε μια στιγμή,          

Τι κάνετε;

 Το ποιο νευραλγικό κομμάτι σε μια μικρομεσαία επιχείρηση είναι τα δεδομένα της. Έχετε σκεφτεί ποτέ, πόσο κοστίζουν τα δεδομένα σας και με πόσους τρόπους μπορείτε να τα χάσετε; Έχετε κάνει ποτέ «εικόνα» να πατέ το πρωί στην επιχείρησή σας και να μην δουλεύει το εμπορικό σας πρόγραμμα; Ποιον θα καλέσετε; Τι φταίει; Θα κάνουμε πάλι εγκατάσταση και όλα καλά....;;; Τότε αρχίζουν οι ερωτήσεις.. Υαπάρχει data Backup? Όπου το 90% των περιπτώσεων που το Backup γίνεται με ανθρώπινη παρέμβαση.... το Backup δεν υπάρχει....

310,00 €
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
ΚΩΔΙΚΟΣ
INTERBACKUP
Ενημέρωση όταν είναι σε απόθεμα

Ελληνικό Λογισμικό

Η εταιρία Interfox σας προτείνει μια νέα υπηρεσία για αυτόματη λήψη αντιγράφων ασφαλείας (data backup).

 Η προτεινόμενη υπηρεσία αφορά στην καθημερινή λήψη αντιγράφων ασφαλείας (Backup) των δεδομένων που τηρούνται στο πληροφοριακό σύστημα του προγράμματός σας (πχ λογιστικά/εμπορικά προγράμματα αποθήκης, μισθοδοσία) που χρησιμοποιεί η επιχείρηση, και την μεταφορά τους σε ασφαλές σύστημα αποθήκευσης της εταιρείας μας.

Η διαδικασία διασφαλίζει ότι σε περίπτωση καταστροφής ή βλάβης του βασικού αλλά και του Backup Server της επιχείρησης θα υπάρχουν ασφαλισμένα τα δεδομένα έως και την προηγούμενη ημέρα για 30 ημέρες, με καθημερινή συσσωρευμένη βάση δεδομένων και δυνατότητα επέκτασης για 6 μήνες.

Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε να προγραμματίσουμε τον υπολογιστή σας και να μεταφέρουμε με ασφάλεια(AES 256bit κρυπτογράφηση) τα πολύτιμα δεδομένα σας σε Servers στην Ευρώπη και να ελέγχουμε καθημερινά ότι το Backup σας ολοκληρώθηκε. Τα δεδομένα κρυπτογραφούνται πριν τη αποστολή και την αποθήκευση τους ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα διαρροής εμπιστευτικών δεδομένων.

Όταν μεταφορτώνετε δεδομένα στο Server, τα δεδομένα σας αποθηκεύονται σε ένα Vault. Κάθε αρχείο που ανεβάζουμε αποθηκεύεται σε πολλαπλές μονάδες δίσκου, σε πολλούς διακομιστές, σε πολλές τοποθεσίες στο κέντρο δεδομένων (DataCenter).

Ως αποτέλεσμα, είναι σχεδιασμένο για 99,999999999% (έντεκα εννέα) αντοχής (durability).


Αποτέλεσμα:

 1. Αυτόματο καθημερινό data backup μετά το τέλος των εργασιών της επιχείρησης σε συγκεκριμένη ώρα που θα οριστεί με δυνατότητα αυτόματης απενεργοποίησης του τοπικού σας SERVER
 2. Διατήρηση των αντιγράφων ασφαλείας στους Servers τις 30 τελευταίες ημερολογιακές ημέρες, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα επαναφοράς των δεδομένων σε παλαιότερη κατάσταση (restore in time).
 3. Καθημερινός έλεγχος της ορθής ολοκλήρωσης της διαδικασία data backup από τους τεχνικούς μας και σε περίπτωση προβλήματος η άμεση ενημέρωσή σας μέσω τηλεφώνου και email.
 4. Δυνατότητα δωρεάν ανάκτησης των δεδομένων σας μία(1) φορά το χρόνο αλλά και οποιαδήποτε άλλη στιγμή το χρειαστείτε κατόπιν επικοινωνίας.
  Ο μέσος χρόνος ανάκτησης είναι από 1 έως 5 ώρες από την στιγμή που μας ενημερώσετε.
 5. Άμεση αποστολή link του αρχείου του Backup σας, το οποίο θα είναι κλειδωμένο για μέγιστη ασφάλεια και αποστολή SMS στο κινητό σας με τον κωδικό ανάκτησης για αποφυγή διαρροής στοιχείων.


Σημείωση: Την ανάκτηση των δεδομένων την πραγματοποιεί η εκάστοτε εταιρία λογιστικού/εμπορικού προγράμματος που διαθέτετε με τους δικούς τους κωδικούς πρόσβασης που για λόγους ασφάλειας γνωρίζουν μόνο αυτοί .

Πώς λειτουργεί το InterBackup

 • Συλλογή Δεδομένων

Γίνεται συλλογή των δεδομένων από την βάση που πρόκειται να γίνουν Backup. Η διαδικασία ξεκινάει αυτόματα την ώρα που έχουμε ορίσει. Τα δεδομένα που θα συλλεχθούν, η ώρα αλλά και η ημέρα που θα ξεκινήσει η διαδικασία ορίζονται από τις ρυθμίσεις που έχουμε κάνει στο Backup Set.

 • Κρυπτογράφηση

Τα δεδομένα συμπιέζονται ώστε να μειωθεί ο όγκος τους, ενώ ταυτόχρονα κρυπτογραφούνται με αλγόριθμο 256bit AES. Η κρυπτογράφηση γίνεται τοπικά στον Η/Υ ή στον Server που βρίσκεται εγκατεστημένη η εφαρμογή. Το κλειδί της αποκρυπτογράφησης σας το παρέχουμε εμείς σε περίπτωση που θέλετε να ανακτήσετε κάποιο αρχείο Backup σας μέσω SMS.

 • Αποστολή Δεδομένων

Γίνεται αποστολή του κρυπτογραφημένου αρχείου Backup, αυτόματα προς τους Servers. Η αποστολή των δεδομένων γίνεται μέσω ασφαλούς καναλιού 2048bit SSL.    

 • Έλεγχος Δεδομένων

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία αποστολής, γίνεται έλεγχος για την ορθότητά της. Αν κατά την διαδικασία παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα επικοινωνούμε άμεσα μαζί σας για να εντοπίσουμε το πρόβλημα.
Η διαδικασία data backup μπορεί να μην ολοκληρωθεί λόγο κακής ποιότητας Internet, διακοπή ρεύματος, να απενεργοποιήθηκε ο Server κτλ.

 • Αποστολή Αναφοράς   

Σας αποστέλλουμε κάθε 1η του μήνα αναφορά και φυσικά σε περιπτώσεις μη ολοκλήρωσης του Upload με τηλεφωνική ενημέρωση αλλά και email.


ΣΑΣ ΔΙΝΕΤΕ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΗ 2 ΜΗΝΩΝ


Σε περίπτωση που διαπιστωθεί οποιαδήποτε δυσλειτουργία που αφορά την υπηρεσία μας και δεν μείνετε ικανοποιημένοι υπάρχει δυνατότητα επιστροφής του προκαταβαλλόμενου ποσού για τους μήνες στους οποίους δεν θα συνεχιστεί η παροχή της υπηρεσίας μας.