Τεχνική Υποστήριξη - Προγραμματισμός - Εγκατάσταση 

 

 

 

Πιστεύοντας στην συνολική και ποιοτική εξυπηρέτησή σας με τις πλέον οικονομικότερες τιμές δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που σας παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη μετά την αγορά σας και είναι πάντα δίπλα σας σε όλο το φάσμα της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας :  από την περιήγησή σας στο site μας μέχρι και την εγκατάσταση και συντήρηση των προϊόντων που σας προσφέρουμε. 

 

 

 

Διαθέτουμε έμπειρους εξειδικευμένους τεχνικούς που μπορούν να μελετήσουν τον χώρο σας , να προτείνουν, να εγκαταστήσουν, να προγραμματίσουν , να επισκευάσουν και να συντηρήσουν σχεδόν όλα τα είδη του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Ένα πακέτο ασύρματου συστήματος ασφαλείας εγκαθίσταται μέσα σε 2 ώρες στο χώρο σας με ελάχιστο κόστος.

Ένα μπουτόν πανικού/ άμεσης βοήθειας εγκαθίσταται και προγραμματίζεται μέσα σε 20' λεπτά, χωρίς να σας απασχολήσει πότε ξανά η ρύθμισή του.

Γρήγορη τοποθέτηση κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης, καταγραφικών εικόνας, κινούμενων καμερών , ενσύρματων συναγερμών

Ανάλογα με την αγορά σας, την περιοχή της εγκατάστασης και τις εργασίες που χρειάζονται διαμορφώνεται η συνολική δαπάνη για την εργασία που απαιτείται. Πριν από οποιαδήποτε ενέργεια ενημερώνεστε για το κόστος και αποφασίζετε αν επιθυμείτε να προχωρήσουμε στις εργασίες.

Τηλεφωνική Τεχνική Υποστήριξη : καθημερινά 9.00 - 15.00

210 57 25 000