Κρεβάτι-κουκέτα

Κρεβάτι-κουκέτα "JUNGLE" μεταλλική σε χρώμα μαύρο gloss 90x190

Κουτί αποθήκευσης Tiggy pakoworld λευκό-φυσικό 58x28x45,5εκ

Κουτί αποθήκευσης Tiggy pakoworld λευκό-φυσικό 58x28x45,5εκ

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΚΗ SILVANA RATTAN ΜΕ ΜΑΞΙΛΑΡΙ 44.5x51x57Υεκ.HM9487

Κωδικός: MR0525652
79,89 €
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
ΚΩΔΙΚΟΣ
MR0525652
Ενημέρωση όταν είναι σε απόθεμα
Το παρόν προϊόν αποστέλλεται στο χώρο σας μόνο με μεταφορική εταιρεία κατόπιν ενημέρωσής σας για τα μεταφορικά και προεξόφλησης του συνόλου της παραγγελίας.
Δεν υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα για το παρόν προϊόν.

Η πολυθρόνα SILVANA είναι πανέμορφη! Το κυρίαρχο στοιχείο της πολυθρόνας είναι η κατασκευή της από φυσικό Rattan στο φυσικό του χρώμα. Το μαξιλάρι που συνοδεύει αυτή την πολυθρόνα είναι αναπαυτικό και συμπληρώνει ιδανικά αυτό το έπιπλο κάνοντάς το σημαντικό κομμάτι της διακόσμησης σας.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
44,5x51x57Υ εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
To κύριο υλικό αυτής της πολυθρόνας είναι το εξαιρετικής ποιότητας RATTAN. Το Rattan είναι το καλύτερο και το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο φυσικό υλικό για την κατασκευή επίπλων. Το Rattan που καλλιεργείται στην Ινδονησία είναι το ποιοτικότερο και ανθεκτικότερο υλικό από παρόμοια που καλλιεργούνται σε άλλες περιοχές. Το Rattan είναι ένα φυσικά αναπτυσσόμενο είδος αμπέλου που είναι εγγενές σε τροπικές περιοχές της Αυστραλίας, της Ασίας και της Αφρικής. Συχνά, ο πυρήνας δεν σπαταλιέται και βρίσκει χρήση για διαφορετικούς τύπους επίπλων. Με περισσότερα από 600 διαφορετικά είδη, το RATTAN μπορεί να διακριθεί ως ένα ισχυρό ινώδες φυτό που μοιάζει με το μπαμπού και χρησιμοποιείται για έπιπλα επειδή είναι ελαφρύ, ανθεκτικό, εύκαμπτο και ελκυστικό.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Χάρη στην ανθεκτικότητα του RATTAN η συντήρηση της πολυθρόνας είναι εύκολη. Πέρα από τακτικό ξεσκόνισμα, μπορείτε να την σκουπίζετε με ένα υγρό πανί. ΔΕΝ χρησιμοποιούμε απορρυπαντικά, ούτε λευκαντικά και γυαλιστικά. Αν παρ' όλα αυτά η χρήση απορρυπαντικού είναι απαραίτητη, τότε χρησιμοποιούμε απαλό σαπούνι με ζεστό νερό. ΔΕΝ χρησιμοποιούμε πιεστικό μηχάνημα ή λάστιχο με πίεση γιατί θα καταστρέψουμε τις ίνες.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
•Στιβαρή κατασκευή
•Κλασικός αναπαυτικός σχεδιασμός
•Αισθητική υπεροχή με το φυσικό RATTAN
•Ευκολία στην συντήρηση
•Εκπληκτική σχέση ποιότητας-τιμής