ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΟΙΚΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Τι μπορούμε να κάνουμε

για εσάς…

  • Εάν θέλετε να καλύψετε την οικία σας , το κατάστημα σας, το εξοχικό σας, την επιχείρηση σας ή ακόμα και την αποθήκη σας με ένα αξιόπιστο σύστημα συναγερμού ΠΡΟΝΟΗΣΤΕ στην INTERFOX. Συστήματα συναγερμού με αξιοπιστία.
  • Εάν θέλετε την καλύτερη τιμή της αγοράς σε υλικά και εγκατάσταση απευθείας από τον Επίσημο εισαγωγέα σε οτιδήποτε επάνω στην ηλεκτρονική προστασία ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Η INTERFOX.
  • Εάν ψάχνετε για μοναδικό ασύρματο, χωρίς καλώδια, σύστημα καταγραφής με 4 ή 8 κάμερες υψηλής ευκρίνειας για άμεση εγκατάσταση στον χώρο σας απευθυνθείτε στην INTERFOX.
  • Για Ενσύρματο Υβριδικό καταγραφικό 4-8 καμερών Full HD με σύνδεση οποιουδήποτε είδους κάμερας Αναλογικής, Ψηφιακής ή Δικτυακής, ΟΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΗΝ INTERFOX.
  • Ασύρματος ηλεκτρονικός – μαγνητικός Πύρος ασφαλείας με τηλεχειρισμό ή κωδικό ή κάρτα RFID για οποιαδήποτε Γυάλινη, Μεταλλική ή Ξύλινη πόρτα με εύκολη τοποθέτηση και από εσάς για ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ INTERFOX.
  • Θυροτηλεόραση με οθόνη τάμπλετ πλήκτρα αφής, η μοναδική στην αγορά με εικόνα Full HD 2 MP και ευρυγώνιο φακό 130 μοιρών μόνο με 2 καλώδια .
  • Ασύρματα συστήματα συναγερμού 100 ζωνών με Ελληνικό Μενού και Ελληνική Εφαρμογή στο κινητό σας ΑΡΡ, με εύκολο χειρισμό μέσω εφαρμογής από το κινητό σας ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ INTERFOX.
  • Σύστημα Πυρανίχνευσης με πιστοποίηση πυρίμαχης εγκατάστασης και καλωδίωσης με ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ INTERFOX.
  • Ασύρματες κινούμενες Κάμερες PTZ με δυνατότητα καταγραφής σε κάρτα SD, με ενσωματωμένα LED φωτισμού για τοποθέτηση σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, με ηλεκτρικό – ψηφιακό ZOOM και αμφίδρομη επικοινωνία θα τις Βρείτε στην INTERFOX.

Εάν πιστεύετε ότι θέλετε το κάτι διαφορετικό από την τυποποίηση ώστε να είναι σχεδιασμένο και υπολογισμένο μόνο για τις δικές σας ανάγκες τότε θα πρέπει να μας εμπιστευτείτε μετά από 30 χρόνια εμπειρίας.
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ – ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – INTERFOX

Γιατί να μας επιλέξετε...

Εμπειρία 30 ετών

στο χώρο της βιομηχανικής και οικιακής εγκατάστασης συστημάτων ασφάλειας

3860 ευχαριστημένοι πελάτες

με ανάλογες συστάσεις που είναι στην διάθεση σας

Δωρεάν Μελέτη

στο χώρο σας με γραπτή προσφορά επί τόπου

Πιστοποιητικό Αξιοπιστίας

με έγκριση από από το Επιτελείο του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.

Ενδεικτικά Συστήματα Ασφαλείας

δικής μας σχεδίασης ή κατασκεύης

SP4000 / SP5500 / SP6000 / SP7000

Τα Spectra είναι ένα ιδανικό σύστημα ασφαλείας για κάθε οικιακή ή εμπορική κτιριακή εγκατάσταση που χρειάζεται έως και 32 ζώνες προστασίας. Τα διευρυμένα κέντρα Spectra παρέχουν περισσότερες δυνατότητες όπως η εφαρμογή StayD που απλοποιεί τη ζωή σας και το καθιστά ασφαλέστερο, προστατεύοντας σας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, χωρίς να χρειαστεί ποτέ να αφοπλίσετε το σύστημα –  ακόμη και κατά την είσοδό σας σε μια οπλισμένη περιοχή. 

 

Πακέτα Συναγερμών

Πλήρες  Σύστημα Συναγερμού με ειδοποίηση  

PARADOX SP6000 Πλήρης συναγερμός Εγκατάσταση σε όλη την Αττική

 

 

 

 

Πλήρες  Σύστημα Συναγερμού με ειδοποίηση  

PARADOX SP7000 Πλήρης συναγερμός Εγκατάσταση σε όλη την Αττική

 

 

ΑΣΥΡΜΑΤΟ  PANEL VGT WIFI Δικτυακό / GSM / GPRS σύστημα συναγερμού touch 433Mhz SMS/τηλεφωνική κλήση/κεντρικός σταθμός

Δωρεάν Επίσκεψη στο Χώρο σας για Ανάλυση των επιπέδων προστασίας ανάλογα τον χώρο σας και τις ανάγκες σας καλέστε ΤΩΡΑ 2105725000

Αποκτήστε Πλεονεκτήματα

Η Interfox σας προσφέρει προνόμια και διευκολύνσεις
για τη δική σας εγκατάσταση

από 15€
το μήνα

με 5
χρόνια εγγύηση

σε 12
άτοκες
δόσεις

από
0%
προκαταβολή

Δεν μπορούμε να βρούμε προϊόντα που να ταιριάζουν στην επιλογή.